Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa feta z grilla

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 20 dag
szczypiorek usiekany 1 pęczek
oliwa
Kucharek przyprawa do potraw
pieczarki 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa feta z grilla

Pieczarki obieramy, myjemy i osuszamy. Odcinamy trzonki w ten sposób by zostały jedynie kapelusze.
Posypujemy z wierzchu kapelusze Kucharkiem, a od spodu smarujemy oliwą.
Ser rozgniatamy widelcem na gładką masę razem ze szczypiorkiem- nakładamy masę na kapelusze.
Grillujemy aż kapelusze będą rumiane i miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 12.10.2013 01:22
super!!!!!
junox 22.12.2011 00:54
bardzo apetyczne
zdzislawa2 14.10.2011 15:34
świetnie wygląda :)
iga2 09.10.2011 16:54
pyszne
Izabela/bella81 07.10.2011 09:33
fajne
Ewelina38 20.09.2011 19:30
fajny pomysł na grillowanie :)
Natalia40 28.08.2011 09:01
mniam
olivka 20.08.2011 10:07
spróbuję
mala2021 15.07.2011 20:55
super
Krystyna32 30.06.2011 17:26
pycha
kanu83 29.06.2011 08:07
extra
agnieszka137 28.06.2011 16:21
coś dla mnie>>>uwielbiam fetę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak