Sposób przygotowania

Przygotować mus: posiekane jajka połączyć z odciśniętym chrzanem, masłem i posiekanym szczypiorkiem, doprawić do smaku i odstawić na kilka minut do lodówki.
Tarte buraczki połączyć z jogurtem, miodem pitnym i pszczelim oraz sokiem z cytryny, doprawić do smaku.
Na talerzu ułożyć warstwę musu chrzanowego, na nim cienko pokrojone plastry schabu z dzika, a następnie kolejną warstwę musu.
Powstały torcik udekorować marynowanym rydzem, cząstkami jajek przepiórczych i świeżym szczypiorem. Podawać z sosem jogurtowo-buraczanym.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi nieżle !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka musi być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !