Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto piec z niego dwa placki.
25 dag orzechów włoskich, 2 łyżki miodu, 0 dag margaryny, 1/2 szkl. cukru - smażyć przez 5 minut
masa: 2 budynie ugotować q 1/2 l mleka . zmiksować ostudzone budynie z 1 kostką margaryny.
sposób podania : ciasto przełożyć masą budyniową na wierzch wyłożyć masę z orzechami

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Prezentuje się pysznie! A ja uwielbiam takie ciasta:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    piękny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nieco pracochłonne ale...smakowite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !