Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka z warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata
pomidor 3 szt.
fasolka szparagowa 1 puszka
czarne oliwki
sól
sok z cytryny
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
jajko ugotowane na twardo 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka z warzywami

Sałatę rwać w kawałeczki. Umyte pomidory oraz ugotowane na twardo jajka pokroić w ćwiartki. Składniki te połączyć z fasolką szparagową. Całość udekorować oliwkami. Mięso tuńczyka skropić cytryną, dodać do warzyw. Przyprawić do smaku. Sałatkę polać sosem winegret lub czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak