Sposób przygotowania

Filet z tuńczyka posiekać w drobną kostkę. Z posiekanej szalotki, kaparów, chili, soku z cytryny i oliwy z oliwek przygotować sos. Posiekaną rybę zalać sosem, dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na ok. ½ godziny.
Przygotować emulsję, dokładnie mieszając wszystkie jej składniki i doprawiając do smaku.
Tak przygotowany tatar podawać z emulsją z chrzanu cytrynowego, jajkami przepiórczymi, posiekanym koperkiem i grzanką z białego pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !