Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem na puch po czym dodajemy miękką margarynę.Wsypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i śmietanę.Wylewamy ciasto do papierowych papilotek.Pieczemy około 20 minut. Sprawdzamy patyczkiem :)

Po upieczeniu i wystudzeniu wycinamy cienkim nożykiem środek babeczek,robimy taki dołek.Powstały otwór w babeczce napełniamy przestudzonym budyniem truskawkowym. Krążek ciasta,który został po wycięciu,przecinamy na pół i wkładamy delikatnie w budyń.Truskawki przecinamy na kawałki i wkładamy w srodek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pięknie wyglądają i pewnie smakują rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mnie też urzekły te motylki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    piekne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    ślicznie się prezentuje
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygladają świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !