Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biust duszony z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś drobiowa 1 kg
pieczarki 30 dag
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Biust duszony z pieczarkami

Pierś dzielimy na mniejsze porcje. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą. Delikatnie podsmażamy. Przekładamy na blaszkę. Na wierzch wykładamy obrane, umyte i pokrojone w plasterki pieczarki. Całość skrapiamy oliwą. Pieczemy do momentu, aż mięso ładnie się ze złoci. Między czasie trzeba je przewracać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dasada1 16.11.2011 11:29
ach te biusty...
dasada1 16.11.2011 11:29
ach te biusty...
gusia1000 15.09.2011 17:02
Przepis wart głosu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak