Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki a la schabowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapelusze boczniaka 5 - 8 dorodnych szt 8 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki a la schabowe

Kapelusze umyć, posolić, posypać pieprzem. Po 10 minutach obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak