Sposób przygotowania

Schab kroimy na kotlety- za pomocą tłuczka rozbijamy je cienko.
Każdy kotlet opruszamy leciutko solą i pieprzem- smarujemy musztardą.
Cebulkę drobno siekamy i podsmażamy na masełku- wykładamy na kotlety.
Szynkę kroimy w kosteczkę lub paseczki i również posypujemy kotlety.
Mięso zwijamy w roladki- związujemy nićmi.
Smażymy na margarynie- podlewamy wodą by powstał pyszny sos.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Lubię takie roladki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bombowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Obiadek super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ale Ci wyszły. Tylko pozazdrościć zdolności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wyglądają bardzo smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    wow apetyczne, super i ten smak cebulowy pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    wow apetyczne, super i ten smak cebulowy pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    wow apetyczne, super i ten smak cebulowy pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    wow apetyczne, super i ten smak cebulowy pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !