Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić z cukrem.
Zestawić z ognia, dodać mleko, kakao i dokładnie utrzeć.
Dwa wafle ( ja użyłam okrągłych ) odłożyć, a dwa pokruszyć, dodać razem z rodzynkami i orzechami do masy i wymieszać.
Na jeden wafel wyłożyć masę, rozsmarować.
Przykryć drugim waflem .
Cały wafel położyć między dwie deski i obciążyć czymś ciężkim.
Odstawić na 1-2 godziny , aby blok ładnie się sprasował.
Pokroić według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Kiedyś też tak się bawiłam. Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    luna19

    pysznosci.. szkoda ze na diecie jestem :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    smak dziecinstwa..
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Moja mama często to robiła:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    Pyszności!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Fajny pomysł z tym waflem z obu stron :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !