Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować i pokroić w plastry, kaszankę podobnie. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce średnie oczka. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ułożyć warstwami ziemniaki, kaszankę i jabłka. Ze śmietany, maki, musztardy, pieprzu i soli i jajka przygotować sos. Zalać nim zapiekankę. Na wierzch zetrzeć odrobinę masła i piec ok. 25 minut w piekarniku nagrzanym ok. 180 stopni. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jakby smakowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !