Sposób przygotowania

Truskawki rozgnieć widelcem, wrzuć do garnka z cukrem, cynamonem i sokiem z cytryny. Gotuj 5 minut, dopraw odrobiną pieprzu, wyłów cynamon i ostudź. Rozgrzej piekarnik do 180°C. Z wierzchu sera zetnij skórkę, posmaruj smażonymi truskawkami. Piecz około 10 minut, aż ser zmięknie, ale się nie roztopi. Podawaj na gorąco z krakersami.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !