Sposób przygotowania

Fileta z kurczaka pokroić na kawałki, podsmażyć na oleju wraz z przyprawą gyros. Z majonezu, jogurtu i zmiażdżonego czosnku sporządzić sos czosnkowy, doprawić do smaku solą, pieprzem i czopsnkiem granulowanym. Na półmiski ułożyć mięso, na nim kapuste, tak aby w środku został dołek na sos. Można ozdobic ketchupem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubimy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super przepis warto spróbować .
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubię to! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !