Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna z kiszoną kapustą i grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 1 kg
pieczarki 15
cebula 1
olej 50 g
mąka pszenna 2 łyżki
pieprz 5 ziarek
oliwki 10
zielenina
kapusta kiszona szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna z kiszoną kapustą i grzybami

pieczarki pokroić w plasterki i ugotować. cebule posiekaj w kostkę i podsmaż. mąkę zarumienić na patelni z trochę wody. ogórki pokroić w paseczki. ybe pokroić w kawałki. do wywaru z pieczarek włożyć rybę i gotować 7 minut następnie dodać kiszoną kapuste, ogórka cebulę, mąkę i przypraw. po 5 minutach wyłączyć. doprawić do smaku i zostawić na pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 03.11.2012 12:13
bardzo precyzyjny opis, choć nic szczególnego z niego nie wynika...
angelika14 09.02.2012 16:12
pychota że aż ślinka leci
olivka 09.09.2011 08:03
raz tylko jadłam zupe rybną, nie smakowała mi, może dlatego, że była źle przyrządzona, a może dlatego, że do zupy rybnej trzeba sie przekonać zwyczajnie:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak