Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dżem z jabłek

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 3 kg
cukier 3 szklanki
ocet 10 % 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: dżem z jabłek

jabłka obrać, pokroić na mniejsze kawałki zasypać cukrem, zalać octem, na drugi dzień smażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.02.2014 07:48
Dawno takich nie robiłam
Motorek 28.05.2012 10:59
super
Ewelina47 08.03.2012 11:08
pyszne są takie jabłuszka
ben-ka 24.10.2011 16:15
ten ocet to bardzo mnie zaskoczył.....
gacopierz23 07.09.2011 18:43
przydatne w zimie
m1monika 24.08.2011 22:58
świetny
Joanna60 07.08.2011 16:47
pyszny np do nalesnikow
RenataZ-et 20.07.2011 23:48
świetny dżemik
owca441 12.07.2011 21:51
apetyczny słoiczek
owca441 12.07.2011 21:51
apetyczny słoiczek
owca441 12.07.2011 21:51
apetyczny słoiczek
Rybciia 12.07.2011 16:54
super;)
misia53 07.07.2011 23:44
co roku smażę jabłka...
marta0906 30.06.2011 17:47
Świetny:)
teresa18 28.06.2011 18:06
rewelacyjny przepis
kuklik 28.06.2011 12:30
po usmażeniu octu się nie wyczuwa a dżem jest pyszny i nie wypływa z pączków.
SmacznaPyza 28.06.2011 10:01
ocet do dżemu?! a może to raczej takie jabłka jako dodatek do mięsa?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak