Sposób przygotowania

Dymki drobniutko pokroić , kapary umyć i odsączyć , łososia oczyścić ze skóry i posiekać od razu doprawić sokiem z cytryny , posypać solą i pieprzem , możemy zacząć pomału mieszać dodając kilka łyżek oliwy , kapary , posiekana natkę pietruszki , szczypiorek . Masę tę układamy najlepiej na małych filiżankach lekko ugniatając po to aby nabrało kształtu kopczyka , następnie przekładamy na talerze i ozdabiamy według uznania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    może bym sie skusiła...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na tatara.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !