Sposób przygotowania

Z żółtek i pudru utrzeć kogel-mogel, porcjami dodawać mąkę. Naczynie żaroodporne lub blaszkę nasmarować masłem, nałożyć pokrojone w ćwiartki owoce. Zalać zalewą jajeczną. Piec 15 min w temp. 200st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pycha!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wygląda wyśmienicie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wspaniale wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wszystko co najlepsze w tym deserze, musi rewelacyjnie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo fajny pomysł na pyszny deser! Już nie mogę doczekać się sezonu na truskawki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zaskakujące danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !