Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica wieprzowa z curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 500 gramów
curry
czosnek 3 ząbki
oliwa 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica wieprzowa z curry

1. Polędwicę umyć, pokroić na plastry o grubości 2 cm. Natrzeć oliwą, przyprawić curry, solą. Dodać pokrojony czosnek. Wymieszać. Pozostawić w lodówce na 2 godziny. Włożyć do folii a następnie piekarnika na ok. godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 10.10.2011 16:44
robię podobną na grillu - pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak