Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kurczakiem i czerwoną fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 sztuki
fasolka czerwona 1 puszka
kukurydza 1 puszka
czosnek marynowany 1/2 słoik
musztarda 1 łyżka
majonez 3 łyżki
sól
pieprz
olej do smażenia
Kucharek przyprawa uniwersalna
Zioła prowansalskie suszone Prymat
Cebulka perłowa marynowana Smak 1/2 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kurczakiem i czerwoną fasolką

Kurczaka kroimy w kostkę, doprawiamy i podsmażamy na oleju. Cebulkę i czosnek kroimy na kawałeczki. Łączymy z sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak