Sposób przygotowania

Ogórki i rzodkiewki zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, pomidory pokroić w ósemki, cebulę w drobną kosteczkę, doprawić solą i pieprzem, dodać 4 łyżki śmietany sałatkowej 12%, wymieszać. Z sałaty odciąć końcówkę, porwać wzdłuż na mniejsze kawałki, ułożyć w misce wokół rantu, na środku położyć naszą sałatkę. Ja ją zrobiłam na wypadzie wakacyjnym, do szaszłyków z kiełbasy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    fajna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    skoro to sałatka mojej imienniczki to...pewnie jest dobra :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    na biwaku możliwości kulinarne są ograniczone:(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    wygląda apetycznie mimo biwakowych warunków
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    dla mnie ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !