Sposób przygotowania

Ziemniaki myjemy dokładnie i gotujemy w mundurkach- ale nie na całkiem miękko. Studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę.
Marchewkę, pietruszkę i seler obieramy i gotujemy, a następnie kroimy w kosteczkę.
Jajak gotujemy na twardo- kroimy w kosteczkę.
Mieszamy wszystkie składniki, dodajemy pokrojone korniszonyi jabłko- okraszamy podsmażonym pokrojonym w kosteczkę boczkiem.
Przyprawiamy solą i pieprzem.
Na koniec dodajemy majonez wymieszany z musztardą- mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    prawdziwy śląski szałot-brawo-pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !