Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę przyprawiamy i smażymy na oleju do miękkości.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu- odcedzamy, polewamy zimną wodą i odstawiamy na bok.
W innym garnku lub w wysokiej patelni smażymy pokrojoną surową paprykę, pokrojone pieczarki, cebulę i por.
Gdy są podsmażone mieszamy z mięsem- podlewamy wodą- dodajemy przyprawy i pokrojoną konserwową paprykę.
Zagęszczamy zawiesiną z mąki i wody- doprawiamy ketchupem.
Wsypujemy makaron- mieszamy i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny smaczy przepis,dobry na imprezke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    planuję imprezę i już wiem co będzie głównym daniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    na imprezkę z takim gulaszem chętnie wpadnę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !