Sposób przygotowania

wołowine zalać zimną wodądodać liśc laurowy i ziele,pogotować ok.2 godziny,dodać włoszczyznę,pokrojąną papryczkę gotować jeszcze ok.pół godzinyDoprawić solą i pieprzem..Podawać z makaronem,i posypaną zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyborny
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł,podoba mi sie
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł,podoba mi sie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !