Sposób przygotowania

1. Krem karpatkowy przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Ostudź.
2. Jeden placek tortowy posmaruj konfiturą, a następnie masą makową. Wyłóż część kremu karpatkowego, rozsmaruj. Przykryj drugim ciastem, posmaryj konfiturą, masą makową i kremem karpatkowym. Przykryj trzecim plackiem, rozsmaruj pozostałą konfiturą i masą makową. Wierzch i boki ciasta posmaruj kremem karpatkowym, udekoruj np. kolorowymi wiórkami. Schłodź w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    brzmi bardzo apetycznie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł na pyszne ciasto, choć ja dałabym biszkopt z własnego wypieku, jakoś nie podchodzą mi te gotowe....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !