Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko solone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 20 dag
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko solone

Z kostki (20 dag) masła specjalną łyżką do owoców wytnij kulki. Z miękkiego masła możesz je też uformować dłońmi. Schłodź kulki i obtocz je w gruboziarnistej morskiej soli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak