Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 20 dag
czosnek 5 ząbków
pieprz mielony 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Utrzyj na puch kostkę (20 dag) miękkiego masła. Dodaj 5 rozgniecionych ząbków czosnku i łyżeczkę mielonego czarnego pieprzu. Schłódź. Nożem z ząbkami odkrawaj ozdobne płatki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak