Sposób przygotowania

Bób gotujemy z dodatkiem kucharka -odcedzamy ,studzimy i obieramy .Pstrąga solimy i gotujemy na parze ,kropimy cytryna . Na gotowym pstrągu układamy bób i polewamy wszystko sosem ziołowym na bazie oliwy .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    ciekawy przepis
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    znakomity :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    znakomity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    intrygujące połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !