Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paryski powiew

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
kapusta pekińska 1/2 szt
korniszony 3 szt
Musztarda francuska Prymat 1 łyzka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
sos winegret
marchewka
pomidor
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: Paryski powiew

Kapuste pekińską kroimy dodajemy do niej kapustę kiszona ,starta marchewkę ,pokrojone korniszony i pomidora . Sos - Do proszku sosu winegret dodajemy oliwę i wodę -mieszamy dodajemy dwa rodzaje musztardy wszystko razem mieszamy i polewamy sałatkę .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 29.07.2011 21:52
ale apetycznie
gosia47-47 13.07.2011 08:03
muszę zrobić:D
Małgorzata113 27.06.2011 08:10
świetny przepis
pioge7 27.06.2011 07:14
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak