Składniki:
Makaron kolanka | 1/2 opakowania |
masło | 1/3 kostki |
imbir starty | 2 łyżki |
cukier brązowy | 3 łyżeczki |
skórka z cytryny | 1 szt. |
woda | 1,5 litra |
sól | 1 szczypta |
olej | 1 łuyżka |
Makaron kolanka | 1/2 opakowania |
masło | 1/3 kostki |
imbir starty | 2 łyżki |
cukier brązowy | 3 łyżeczki |
skórka z cytryny | 1 szt. |
woda | 1,5 litra |
sól | 1 szczypta |
olej | 1 łuyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: