Sposób przygotowania

Krewetki skrapiamy sosem sojowym. Ciasto: Żółtko rozklekotać z lodowatą wodą gazowaną. Dosypujemy tyle mąki by ciasto miało konsystencję ciasta na naleśniki. Olej rozgrzewamy do temp. 180 stopni. Krewetki należy maczać w cieście i smażyć na głebokim tłuszczu. Osączamy w pergaminie. podajemy z pikantnym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wykiwntne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne, tylko jakoś nie mogę dostać mąki kukurydzianej
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mniam! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !