Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 2 pęczki
cukinia 1 mała
papryka 1/2 sztuki
kapusta biała 1/4 młodej główki
szczypiorek 1/2 pęczka
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól
pieprz
ocet jabłkowy
cukier
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka

Cukinię , rzodkiewkę i paprykę dokładnie umyć i pokroić w kosteczkę. Opłukaną kapustę poszatkować .Zieleninę opłukać i posiekać. Wszystkie warzywa skropić oliwą i octem.doprawić przyprawami do smaku(solą,pieprzem,cukrem).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 29.07.2013 13:28
zdrowa i smaczna suróweczka
plocia 01.07.2013 22:15
Takie są najlepsze i smaczne
PaniMISIOWA 20.05.2012 09:56
do obiadku idealna
RenataZ-et 27.09.2011 21:13
kolorowo i pysznie :)
monika154 22.09.2011 09:30
super
halinka1011 27.06.2011 08:13
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak