Sposób przygotowania

Do garnka wlać pół litra wody ,dodać obrany i opłukany agrest.Zagotować i wsypać galaretkę. Delikatnie mieszać do rozpuszczenia się galaretki. Ostudzić ,rozlać do dwóch pucharków i wstawić do lodówki aby stężało. Bitą śmietanę przygotować według przepisu na opakowaniu i udekorować galaretki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Fajny deserek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam takie deserki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pychotka :-)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !