Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzone obrać i przekroić na połówki. Z awokado usunąć pestkę, obrać. Miąższ awokado, czosnek, cebulę, tarty ser i rzeżuchę zmiksować blenderem na gładki mus. Doprawić solą i pieprzem. Mus nakładać łyżeczką na połówki jajek. Dekorować kawiorem wasabi i listkami rzeżuchy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    jajko + awokado?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    wygląda bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Jajko i awokado to bardzo smaczne połaczenie :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne, uwielbiam jajka
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak faszerowanych jajekjeszcze nie jadłam warto sprawdzić smak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo odważne połącznie:):)ale mnie się podoba
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Powim Ci czekoladka, że też myślałam, że to będzie dość odważne połączenie, a tak naprawdę wyszło zaskakująco "zwyczajne" połączenie, bardzo smaczne "zwyczajne" połączenie. Zaskakująco dobrze ten dość egzotyczny farsz pasuje do naszych jajek. Gorąco polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe i ładnie się kontrastuje biel z zielenią
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wyglądają efektownie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne nadzienie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne nadzienie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    kusząca propozycja na kolacje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !