Sposób przygotowania

Por i marchewki kroimy w krążki gotujemy w wywarze z kostek rosołowych(ok. 2l) przez 20-30 min. W szklance ciepłej wody rozpuszczamy serki topione, dodajemy mąkę i śmietanę- mieszamy. Wlewamy to do wrzącego wywaru i chwilę gotujemy. Doprawiamy do smaku. Do zupy można dodać oddzielnie ugotowany makaron.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    ciekawe smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wygląda apetycznie
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nie robię zbyt często zupy serowej, bo nie smakuje domownikom. Ale ja ją uwielbiam, właśnie w takim wydaniu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    świetny pomysł na zupę
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna i kolorowa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna, robię podobną:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    nice ;)
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !