Sposób przygotowania

buraczki umyć i ugotować z dodatkiem soli lekko przestudzić obrać,przygotować zalewę do garnka wlać wodę,ocet,cukier i przyprawy wymieszać zagotować po czym włożyć obrane buraczki do przygotowanej zalewy i ponownie zagotować,wkładać do umytych słoików wraz z zalewą w której były zakręcić i pasteryzować ok.10min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne do II dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    a nawet same takie są pyszne - uwielbiam je chrupać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !