Sposób przygotowania

jabłka obrać umyć wydrążyć gniazda nasuienne pokroić na plasterki włożyć do garnka wlać odrobinę wody i rozgotować,po czym wkładać do umytych słoików i pasteryzować ok.10min.mus taki jest idealny do szarlotki lub jabłecznika.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bez kropli cukru, laski cynamonu czy goździków?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    tak zawsze robię taki jak otwieram słoik i używam np.do ciasta to dodaję tylko cukier do smaku jeśli jabłka są kwaśne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !