Sposób przygotowania

Filety cieniutko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Paprykę pokroić w paseczki, ser w słupki, na brzegu mięska ułożyć różne kolory papryki i 2 słupki sera. Zwinąć roladkę, obtoczyć w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażyć na wolnym ogniu na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    kiepskie zdjęcie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    jak powiększysz to troszkę lepiej chyba widać, no niestety- tak wyszło :( Ale za to roladki były super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    zdjęcie kiepskie, ale roladka rewelacyjna, bo robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne te roladki;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wyglądają
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne te roladki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    roladki smaczne polecam, bo robiłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wspaniałe! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    pysznie tu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    chyba takie jutro zrobię
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne roladki
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam takie roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    moje ulubione smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !