Sposób przygotowania

Marchew i ziemniaki umyć i obrać , a następnie pokroić w kostkę i wrzucić do gotującego bulionu. Po ok. 5 minutach wrzucić kalafiora podzielonego na różyczki i gotować do miękkości. Z mąki i wody zrobić zawiesinę i zaciągnąć zupę , zagotować. Wlać śmietankę i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna zupa
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiak kalfior w kazdej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !