Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 1/2 kg
cebula 1 sztuka
tłuszcz 2 lyżki
mąka 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
sól
bulion warzywny 1/3 szklanka
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz grzybowy

Grzyby oczyszczamy, szatkujemy lub kroimy w kostę, cebulę w półtalarki i podsmażamy ją na tłuszczu, dodajmey grzyby, paprykę, skrapiamy sokiem z cytryny. Doprawiamy gulasz do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 26.06.2011 15:25
Zapowiada się smakowicie. No może tylko bez kminku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak