Sposób przygotowania

Mięso nacieramy przyprawami. Na każdym koltecie układamy po 3 plasterki podsmażonego lub zgrilowanego bakłażana, nastepnie po 2 plasterki pomidora i 2-3 plasterki mozzarelli. Na wierzch kładziemy kilka listkó bazylii, a następnie całość rolujemy i przekłuwamy wykałaczkami.
Tak przygotowane roladki grillujemy lub smażymy na patelni. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością bym jedną zjadła.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prawdziwe smaczności są na tym zdjęciu
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się pomysł z bakłażanem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    oj moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    oj moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    aż mi w brzuchu zaburczało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wspaniale :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Z chęcią wypróbuję, uwielbiam takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !