Sposób przygotowania

Wodę gotujemy, gdy się zagotuje wsypujemy do niej zawartość opakowania galaretki. Następnie wlewamy do małej brytfanny i odkładamy na kilka godzin. Brytfannę można wyłożyć np. folią spożywczą, żeby w łatwy sposób potem wyjąć deser z brytfanny. Następnie kiedy już galaretka stężeje ubijamy bitą śmietanę w mleku. Gdy się upije dajemy ją na galaretkę. Kładziemy do lodówki jeszcze na 2 godziny. Po dwóch godzinach wyjąć z lodówki i z brytfanny. Deser przypomina flagę Polski, (deser przygotowany z okazji Prezydencji Polski w Unii Europejskiej!!!).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uczczenie Polskiej prezydencji !!! Miły pomysł :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o jak na czasie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !