Sposób przygotowania

białka ubijamy osobno żółtka ubijamy z cukrem delikatnie łączymy białka z cukrem dodajemy mąkę przesypujemy przez sitko pieczemy 25 minut w 180 stopniach
galaretkę rozrabiamy według przepisu na opakowaniu truskawki myjemy i kładziemy na wystudzony biszkopt na to wylewamy galaretek tężejącą

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    A JAKIE PROSTE :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Nawet wspólnie z dziećmi można zrobić
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    o tak mój synek sie pali do kuchennych robót

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !