Sposób przygotowania

1. Kuskus zalej wrzątkiem ( tyle samo wody co kaszy), posyp kurkumą, odstaw na 5 min. Rozdrobnij widelcem, dodaj twaróg, połowę natki, jajko i mąkę, połacz, przypraw.
2. Z masy uformuj placki, usmaż na oleju. Boczek pokrój, usmaz na patelni, zdejmij. na powstałym tłuszczu usmaż pokrojone papryki, czosnek i pomidory. Zmiksuj. dodaj miód, resztę natki i boczek, wymieszaj, przypraw. Sos podawaj z plackami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !