Sposób przygotowania

filety muszą być rozmrożone i odsączone. przygotowujemy ciasto naleśnikowe ale trochę gęstsze niż na naleśniki. (woda,mleko,jaja,sól,mąka, proszek do pieczenia). obtaczamy pokrojone filety w cieście naleśnikowym i smażymy aż się zrumienią. robimy farsz ogórek+papryka+cebula kroimy w drobna kostkę. przygotowujemy zalewę do garnka wlewamy: 3szkl wody+olej+ocet+ketchup+koncentrat+cukier, zagotować, gotować ok 5 minut. na przemian warstwami kładziemy usmażony filet, farsz znowu filet i farsz tak aż do wyczerpania składników. zalewamy zalewą i odstawiamy do lodówki

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Ciekawa propozycja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !