Przepis i sposób przygotowania na: Sycąca zupa
2. Zalej gorącym bulionem i mlekiem, gotuj ok 10 min. Dodaj ser topiony i przypraw, gotuj 5 min.
3. Zupę rozlej do talerzy, do każdej wrzuć grzankę, posyp startym serem.
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
masło | 2 łyżki |
szynka | 10 dag |
bulion warzywny | 1 l |
mleko | 1/4 l |
ser topiony | 15 dag |
grzanki | 4 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ser gouda | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: