Sposób przygotowania

Mleko odstawiamy do ukwaszenia. Następnie grzejemy je na piecu (nie gotujemy) i czekamy aż sernik oddzieli sie od serwatki. Następnie wszystko przelewamy na tetrową pieluchę. A tą zawiązujemy, wyciskamy i odstawiamy na kilka godzin. Ser podajemy na śniadanie ze szczypiorkiem i solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale bym taki pojadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    taki domowy serek jest najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super serek
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !