Sposób przygotowania

Margarynę należy zagotować razem z cukrem. W oddzielnym naczyniu rozdrobnić budyń w mleku. Do rondelka z margaryną wrzucamy ser, jajka i cukier waniliowy. Gotujemy. Wlewamy do masy gotowy budyń - potrzymać na ogniu przez chwilkę.
Na dno foremki układamy herbatniki. Wlewamy masę i na wierzch układamy herbatniki. Gdy masa się zsiądzie. Układamy na wierzch plasterki banana i zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    to coś dla mnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Jak dla mnie - idealny deser!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię i jest smaczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !