Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Botwinka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka
buraki czerwone 2 szt
czosnek 1 ząbek
sok z cytryny
śmietana 12%
udko 1 szt
marchew
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Botwinka

Wstawiamy udko z obranymi całymi warzywami .dodajemy pieprz , liść laurowy ,czosnek .gotujemy .Gdy warzywa będą miękkie wyciągamy je i ścieramy na dużych oczkach ,dajemy z powrotem do barszczu ,dodajemy także pokrojoną botwinkę i barszcz w proszku .doprawiamy kucharkiem i sokiem z cytryny .zaciągamy śmietaną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

moni0212
moni0212 14.08.2012 10:42
bardzo smaczna
iwa643 30.06.2011 06:23
Polecam śmietanę do zup i sosów łaciata -daje wspaniały posmak
suzana 25.06.2011 09:28
bardzo to lubię
gosia47-47 25.06.2011 09:21
pychaaaaaaa
Małgorzata113 25.06.2011 09:21
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak