Sposób przygotowania

Wstawiamy udko z obranymi całymi warzywami .dodajemy pieprz , liść laurowy ,czosnek .gotujemy .Gdy warzywa będą miękkie wyciągamy je i ścieramy na dużych oczkach ,dajemy z powrotem do barszczu ,dodajemy także pokrojoną botwinkę i barszcz w proszku .doprawiamy kucharkiem i sokiem z cytryny .zaciągamy śmietaną

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pychaaaaaaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo to lubię
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam śmietanę do zup i sosów łaciata -daje wspaniały posmak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !