Sposób przygotowania

Ogórka obrać ,przekroić na pół i wydrążyć. Rzodkiewki umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z serkiem,posiekanym szczypiorkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki ogórka napełnić farszem z rzodkiewki i udekorować kawałkami pomidora nadzianymi na wykałaczkę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Zapowiada się smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniaaaam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomys?
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    jeść same czy z czymś dodatkowo podawać?
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo epetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !